Cégünk

C

A MINERO IT HUNGARY Kft. 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy magas színvonalú informatikai szolgáltatásokat nyújtson szoftverfejlesztési, vállalat tanácsadási illetve szervezési feladatokban. A cég dinamikus fejlődését többek között már a kezdetektől bizonyítja munkatársaink számának folyamatos növekedése is.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a munkánk során sikerült olyan értéket teremtenünk, mellyel kivívtuk partnereink lojalitását és megbecsülését. Célunk, hogy ügyfeleinkkel együttműködve, ismereteinket és tapasztalatainkat átadva, hatékonyan segítsük őket célkitűzéseik elérésében és eredményes működésükben. Az eddigi színvonal megtartása mellett kívánunk tovább fejlődni, és alkalmazkodni az újabb kihívásokhoz.

Erényeink

Kiemelkedő kompetencia

Nagy tapasztalattal rendelkezünk informatikai rendszerek egyedi igények felmérése alapján történő megtervezésében és megvalósításában illetve vállalati tanácsadási és szervezési feladatokban.

Testreszabott megoldások

Ügyfeleinkkel szorosan együttműködünk, és a projekt egész életciklusa alatt rendszeresen szállítunk számukra alkalmazásverziókat. Ennek köszönhetően szakembereink a gyakori visszajelzések alapján folyamatosan tudnak alkalmazkodni megbízóink igényeihez, valamint a projekt előrehaladása is könnyen áttekinthetővé válik.

Magas minőség

A rendszerek megvalósítása során nagy hangsúlyt fektetünk a minőségbiztosításra. Ezt a tervezési fázis során alapos felméréssel és részletes rendszertervezéssel, a fejlesztés alatt automatizált és integrációs tesztekkel, a projekt egésze során pedig gondos ütemezéssel biztosítjuk.

Gyors megtérülés

Az általunk alkalmazott agilis szoftverfejlesztési metodológiákat sikerrel ötvözzük a nagyvállalati partnerek határidő-orientált világával is. Ügyfeleink ezáltal előnyre tesznek szert a folyamatosan változó informatikai piacon.

ISO 27001 tanúsítvány

Cégünk ISO 27001-es tanúsítvánnyal rendelkezik szoftverrendszerek elemzése, tervezése, fejlesztése és támogatása érvényességi területen. A cég információbiztonság-irányítási politikája, valamint az ISO 27001-es tanúsítvány az alábbiakban érhető el:

Információbiztonság-irányítási politika

CertUnion Tanúsítvány ISO 27001

TISAX tanúsítvány

TISAX (Trusted Information Security Assessment Exchange) – Információbiztonság az autóiparban. A Német Autóipari Szövetség (Verban der Automobilindustrie – VDA) által életre hívott információbiztonsági tanúsítvány (TISAX) lényege, hogy az autóipari szereplők számára is egységesítse a kiberbiztonsági elvárásokat. Lényegében az ISO/IEC 27001-es nemzetközi standardra épülve biztosítja az adatok, információk, személyes adatok és prototípusok védelmét.

TISAX tanúsítvány

Menedzsment

Murvai Attila
(Ügyvezető)
Tóth Attila
(Ügyvezető)
Rak Zoltán
(Project Manager)