Karrier

K

Filozófiánk

Az elmúlt évek kitartó munkája során megtanultuk, hogy a vevői elégedettség csak félsiker, hiszen emellett munkatársaink motivációja is fontos tényező. Sikerünk kulcsa a tapasztalt és magasan képzett szakembereinkben rejlik. A leendő kollégáink számára innovatív projekteket és izgalmas szakmai kihívásokat kínálunk. Nemzetközi projektjeinken keresztül fejlesztőink és tanácsadóink olyan tudásra és szakértelemre tesznek szert, amelyeknek köszönhetően a német partnereink által támasztott magas elvárásoknak is meg tudunk felelni.

Hiszünk a szupportív vezetői stílusban: nálunk fontos, hogy mit gondolnak a kollégáink, örömmel fogadjuk visszajelzéseiket. Támogatjuk munkatársaink szakmai ötleteit, törekvéseit. Cégünk méretéből adódóan munkatársaink jobban beleláthatnak az egyes munkafolyamatokba, több impulzus éri őket, ami a szakmai fejlődésüket is jobban elősegíti, hiszen komplex és változatos feladatokkal találkoznak nap, mint nap.

Mindemellett büszkék vagyunk arra, hogy kollégáink számára nemzetközi munkakörülményeket és kellemes, inspiráló légkört biztosítunk, legyen szó akár kedvezményes sportolási lehetőségről, csapatépítő programokról vagy egy barátságos csocsómérkőzésről.

Dolgozz Velünk

Keresünk olyan fiatalokat és fiatalos, nyitott szemléletű szakembereket, akik számára vonzóak az alábbiak:

  • szakmai előmeneteli lehetőség,
  • nemzetközi projektjeinken megszerezhető tapasztalat,
  • kellemes irodai munkakörnyezet,
  • családbarát munkahely,
  • nyelvtanulási és sportolási lehetőség,
  • jófej kollégák, illetve csocsó,
  • korlátlan kávé és teafogyasztás,
  • mindezt egy stabil magyar és nemzetközi hátterű informatikai cégnél

Új munkatársaink számára a munkakörhöz szükséges alapismereteket szervezett oktatáson adjuk át. Elsősorban olyan jelentkezőkre számítunk, akik hosszabb időre, legalább 3-5 évre terveznek velünk dolgozni.

Cégünk a jövőt nemcsak tapasztalt kollégákkal képzeli el, hanem szívesen látjuk pályakezdők jelentkezését is, akik az egyetemi évek alatt dolgozni akaró fiatalok. Őket tanulmányaik befejezése után biztos hely várja a Minero IT csapatában. Számos egyetemmel állunk kapcsolatban, így lehetőség van a kötelező szakmai gyakorlat teljesítésére is. Sikereink forrása az olyan munkatárs, aki nyitott a változásra, eredményorientált és képes dinamikus környezetben is fejlődni.

Aktuális munkalehetőségeink
Ha szeretnél egy sikeres, folyamatosan fejlődő és stabil nemzetközi háttérrel rendelkező cégnél dolgozni, valamint egy nagyszerű csapat tagja lenni, akkor tekintsd meg álláslehetőségeinket anyavállalatunk, a Gloster Infokommunikációs Nyrt. karrier oldalán!

Kövess minket Facebook és LinkedIn oldalunkon is, hogy le ne maradj aktuális pozícióinkról!