Karrier

K

Filozófiánk

Ugyanakkor tudjuk, hogy a vevői elégedettség csak fél siker, mellette munkatársaink motivációja is fontos tényező, hiszen sikerünk kulcsa a tapasztalt és magasan képzett szakembereinkben rejlik. Munkatársaink számára innovatív projekteket és izgalmas szakmai kihívásokat kínálunk. Nemzetközi projektjeinken keresztül fejlesztőink és tanácsadóink olyan tudásra és szakértelemre tesznek szert, amelyeknek köszönhetően német partnereink által támasztott magas elvárásoknak is meg tudunk felelni.

Nem hiszünk az autokratikus vezetői stílusban, nálunk fontos, hogy mit gondolnak a kollégáink, örömmel fogadjuk visszajelzéseiket. Támogatjuk munkatársaink szakmai ötleteit, törekvéseit. Cégünk méretét is figyelembe véve nálunk a munkatársaink jobban beleláthatnak az egyes munkafolyamatokba, több impulzus éri őket, ami a szakmai fejlődésüket is jobban elősegíti.

Mindemellett büszkék vagyunk arra, hogy kollégáink számára nemzetközi munkakörülményeket és kellemes, inspiráló légkört biztosítunk, legyen szó akár kedvezményes sportolási lehetőségről, csapatépítő programokról vagy kemény csocsómeccsekről.

Élet a Mineronál

 

Dolgozz Velünk

Keresünk olyan fiatalokat/ szakembereket, akik számára vonzóak az alábbiak:

 • szakmai előmeneteli lehetőség,
 • nemzetközi projektjeinken megszerezhető tapasztalat,
 • kellemes irodai munkakörnyezet,
 • családbarát munkahely,
 • nyelvtanulási és sportolási lehetőség,
 • jófej kollégák, illetve csocsó,
 • korlátlan kávé és teafogyasztás,
 • mindezt egy stabil magyar és nemzetközi hátterű informatikai cégnél

Új munkatársaink számára a munkakörhöz szükséges alapismereteket szervezett oktatáson adjuk át. Elsősorban olyan jelentkezőkre számítunk, akik hosszabb időre, legalább 3-5 évre terveznek nálunk dolgozni.

Cégünk a jövőt nemcsak tapasztalt kollégákkal képzeli el, szívesen látunk pályakezdők jelentkezését illetve az egyetemi évek alatt dolgozni vágyó fiatalokat is, akiket a tanulmányaik befejezése után akár biztos hely vár a Minero IT csapatában. Számos egyetemmel állunk kapcsolatban, így lehetőség van a kötelező szakmai gyakorlat teljesítésére is. Sikereink forrása az olyan munkatárs, aki nyitott a változásra, eredményorientált és képes dinamikus környezetben is fejlődni.

Aktuális munkalehetőségeink

Ha úgy érzed, hogy egy sikeres, dinamikusan fejlődő, stabil nemzetközi háttérrel rendelkező cégnél akarsz dolgozni, ne habozz, keresd fel HR munkatársunkat!

 • Junior Java fejlesztő
 • Senior Java fejlesztő
 • Ügyféltámogató

Ha tetszik, amit csinálunk, és magadra ismersz abban, akit keresünk, akkor jelentkezz e-mailben a hr@minero-it.hu címen, vagy töltsd ki a jelentkezési ívünket. Önéletrajz benyújtása esetén kérjük, hogy az alábbi (Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséről) dokumentumot is töltsd ki, és az önéletrajzzal egyidejűleg csatolva küldd el számunkra a megadott e-mail címre.

Kövess minket Facebook oldalunkon, hogy le ne maradj aktuális pozícióinkról!

Munkatársaink véleményei: