Referenciáink

R

Cégünk az évek során komoly szakmai elismerésre tett szert, amelynek köszönhetően egyre több kiemelkedő szervezetet tudhatunk partnereink között.

Fő tevékenységi területünk az autóipar teljeskörű kiszolgálása olyan alkalmazások elkészítésével, amelyek könnyebbé teszik a vállalatirányítást, a minőségellenőrzési folyamatokat, az alkatrészek beszerzését vagy akár a promóciós anyagok kezelését. Emellett pedig foglalkozunk még transzportálást, buszkonfigurációt vagy hardveres autókulcs-leolvasást támogató szoftverek fejlesztésével is. Egyik ilyen egyedi autós megoldásokat nyújtó projektünkben navigációs szolgáltatások, illetve okos telefonon futó applikációk elkészítésében vettünk részt.

Azonban nem csak az autószektorban vagyunk jelen: Bajorország igazságügyi minisztériumával illetve egy adótanácsadó céggel is dolgoztunk már együtt, akiknek saját távollét- és erőforrás kezelő alkalmazással segítettük munkájukat. Emellett a Beacon nevű projektünk keretében foglalkoztunk egy olyan applikációval is, melyet pozíció meghatározásra, illetve geolokáció alapú online marketing és reklámszövegek küldésére is használhatnak.

Partnereink