Szolgáltatásaink

S

Vállalatszervezési tanácsadás

Az informatikai rendszerek, alkalmazások jelentősége manapság felértékelődött és ezért fontos szerepet töltenek be a vállalatok mindennapi életében. Egyértelmű ezért, hogy a vállalatok működése szempontjából szinte már lehetetlen különbséget tenni az üzleti folyamatok kialakítása és az informatikai rendszerek tervezése, megvalósítása és használata között.

Ezáltal a vállalatszervezési – és vezetői tanácsadás is egyre inkább összeforr az informatikai tanácsadással.  A vállalatok megnövekedett informatikai igénye természetesen átrendezi az informatika világát is, amelyben a testre szabott megoldások jelentős szerepet játszanak.

Ennek okán szolgáltatásainkat is úgy alakítottuk ki, hogy azokra a főbb rendszertípusokra és technológiákra összpontosítsanak, amelyek informatikai szempontból az egyes iparágakban nagy jelentőséggel bírnak.

Egyedi alkalmazásfejlesztés

Az informatikai rendszerek egyedi igények felmérése alapján történő megtervezésében és megvalósításában nagy tapasztalattal rendelkezünk. Az általunk alkalmazott agilis szoftverfejlesztési metodológiákat sikerrel ötvözzük a nagyvállalati partnerek határidő-orientált világával is.

Ügyfeleinkkel szorosan együttműködünk, és a projekt egész életciklusa alatt rendszeresen szállítunk számukra alkalmazásverziókat. Ennek köszönhetően szakembereink a gyakori visszajelzések alapján folyamatosan tudnak alkalmazkodni megbízóink igényeihez, valamint a projekt előrehaladása is könnyen áttekinthetővé válik.

A rendszerek megvalósítása során nagy hangsúlyt fektetünk a minőségbiztosításra. Ezt a tervezési fázis során alapos felméréssel és részletes rendszertervezéssel, a fejlesztés alatt automatizált és integrációs tesztekkel, a projekt egésze során pedig gondos ütemezéssel biztosítjuk.

Mindehhez elengedhetetlen előfeltételnek tartjuk az adott terület üzleti felmérését. Szükség esetén segítünk ügyfeleinknek elemezni és definiálni a folyamataikat, hogy szolgáltatásaikkal ők is sikeresebbek lehessenek a saját területükön.

Alkalmazástámogatás

Cégünk saját egyedi alkalmazásaink fejlesztése és támogatása mellett egy adott vállalat egy már meglévő rendszerének támogatásával is foglalkozunk. A vállalatok üzleti alkalmazásainak támogatása és karbantartása az egyik legfontosabb feladatunk, mivel egy adott informatikai rendszer hibája azonnali veszteséget jelent, ezáltal a vállalat működését is hátráltatja.

Az alkalmazásüzemeltetés keretében szakértő kollégáink biztosítják a rendszer hibamentes működését. Alkalmazástámogatás szolgáltatásunk minden esetben testre szabott, maximálisan törekszünk az ügyféligények kiszolgálására.

Az alkalmazástámogatás szolgáltatás keretében garanciát vállalunk arra, hogy a bejelentett hibákat az előre megállapított szolgáltatási szinteken kezeljük, ezzel biztosítva az alkalmazások mihamarabbi helyreállítását, ezáltal az üzleti veszteségek minimalizálását.

Alkalmazott technológiák, kompetenciáink

A következő területeken vagyunk jártasak:

Nyelvek: Java (J2SE, J2EE / Java EE), .NET(C#), C++, Objective-C
Technológiák: Spring, Hibernate, Eclipse RCP & E4, OSGi, .NET
Alkalmazásszerverek: IBM Websphere, Tomcat, Glassfish
Adatbázisok: Oracle, MySQL, PostgreSQL
Mobilfejlesztések: iPhone, Android
Metodológiák: Agile software development, Test Driven Development